Zaposlenje

Koga tražimo?

Tražimo otvorene, kreativne komercijaliste, koji su profesionalci u svom poslu i usmjereni su na izradu naših projekata i klijente. Imate li iskustva u terenskom komercijalnom poslu i radu s klijentima, dobrodošli u naš tim.

Vrijednosti koje nas interesiraju:

Što očekujemo od Vas:

Vaše socijalne kompetencije prepoznajemo najbolje tijekom intervjua, stoga Vas molimo da popunite formular s osnovnim podacima kako bi Vas mogli kontaktirati.

IZJAVA
Ovime potvrđujem da su svi navedeni podaci istiniti i točni. Upoznat/a sam da se osobni podaci prikupljaju u skladu s člankom 29. Zakona o radu (NN 137/04.), radi ostvarivanja prava iz radnog odnosa. Slobodno i izričito dajem privolu i suglasnost da se podaci prikupljeni ovim upitnikom obrađuju i koriste u selekcijske svrhe. Potvrđujem da sam, u skladu s člancima 6., 7. i 18. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06 i 41/08), upoznat/a sa svrhom obrade podataka, poduzetim mjerama zaštite, korisnicima i identitetom voditelja zbirke osobnih podataka. Informiran/a sam da mogu odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka.

Zaposlenje VA-COPY multimedia

Generated with the default ContentController.ss template