Zidne karte

idne karte i planove gradova, općina, uključujući i prometne karte RH, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore iz naše ponude izrađujemo po narudžbi, a prema Vašim potrebama.

Potrebno je:

• odabrati kartu ili plan
• odrediti veličinu, sve karte i planove ili njihove dijelove možemo uvećati ili smanjiti, crtane su u vektorskom formatu
• odabrati medij (papir, platno, samoljepljiva folija koja pruža mogućnost pisanja i brisanja po karti i sl.) na kojem želite kartu ili plan
• odrediti vrste informacije koje su Vam potrebne za prikaz na karti ili planuodabrati doradu, jer karte i planovi mogu biti s letvicama, plastificirani mat ili sjajnom plastikom, kaširani (ljepljeni) na čvrstu podlogu i uokvireni aluminijskim okvirom.

Zidna karta RH - CroMapsDorada zidnih karata i planova

Karte ili planove osim izvedbe sa letvicama moguće je plastificirati mat plastikom ili ljepiti (kaširati) na kapafix podlogu na koju se mogu aplicirati razne vrste i boje pribadača ili na metalnu podlogu koja omogućava korištenje magneta za označavanje. (galerija)

Zidne poslovne karte, uokvirene, poklon Vašim poslovnim parterima ili kao koristan alat u Vašem svakodnevnom poslu, za planiranje, organizaciju, prikaz, prezentacije u Vašim salama za sastanke.

Kao zanimljiva marketinška podrška nastojanjima da se istaknete na tržištu javlja se  poslovna zidna karta ili atlas sa unesenim lokacijama maloprodajnih poslovnica, informacijama vezanim za proizvode ili usluge, s oznakama Vaše firme.

Klijenti imaju mogućnost da uz važne informacije koje sadrži karta, uoče i informacije koje se tiču Vaše firme kao i njenih usluga i proizvoda. Ne postoji nikakav trošak vezan za izradu poslovne karte, čak se na osnovu prodaje ostvaruje i prihod.

Jedinstveno na našem tržištu - zidni plan grada Zagreba je najdetaljniji i najinformativniji plan grada Zagreba na našem tržištu, prema Vašim potrebama i zahtjevanim dimenzijama, može uključivati područje od Bregane - Samobora do Dugog Sela.