RIJEČ DIREKTORA

Direktor VA-COPY multimediaPosebno nam je zadovoljstvo što smo u poslovnom ciklusu predstavili projekt našeg značajnijeg nastupa na Internetu "CroMaps navigator" - www.cromaps.com. Broj jedinstvenih posjeta i prikaza karata pokazuju tendenciju stalnog rasta, a na tražilici Google držimo vodeću poziciju za većinu relevantnih upita karata za područje RH. Danas poslovanje CroMaps projekta odlikuje potpuna pokrivenost tržišta Republike Hrvatske (kopno i otoci), te svojim daljnjim razvojem sustava, posebice kroz kartografiju, nastojat ćemo biti imperativ zadovoljstvu poslovnih partnera, dosadašnjih i budućih korisnika.

Poštovani kolege, prijatelji, poslovni partneri i svi korisnici CroMaps portala, ove godine smo pokrenuli novi projekt CroMaps zdravstveni vodič, kojim ćemo nastojati pružiti relevantne informacije iz područja zdravstva, zdravstvenih usluga uz pomoć kartografije. Uz Vašu pomoć, uvjerena sam da ćemo uspjeti. CroMaps zdravstveni vodič je otvoren za različita stručna promišljanja prvenstveno u cilju poboljšanja informiranosti zdravstvenih usluga. Zbog stalno rastućih troškova u zdravstvu zadnjih godina su preventivne mjere i unaprijeđenje zdravlja, kao i odgovornost svakog pojedinca za njegovo zdravlje sve značajniji. Zdravstveni vodič želi jasnim informacijama doprinijeti da društvo smisleno i efektivno koristi medicinske i psihološke usluge i ciljano približiti preventivnu ponudu građanstvu.

Na taj način sa svima Vama želimo podijeliti radost zbog novih uzbudljivih projekata na kojima ćemo uvijek dokazivati svoje djelovanje. Zahvaljujući iznimnim pomacima u našoj tvrtci, opremljenosti i ljudstvu VA-COPY multimedia je danas sposobna provesti i najopsežnije projekte iz područja izdavaštva, posebice koristeći kartografiju i za digitalni prikaz i tiskovine.

Na hrvatskom tržištu VA-COPY multimedia se etablirala kao ponuđač ukupnog rješenja internet i intranet informatizacije malih i srednjih poduzeća, s vlastitim aplikativnim produktima, kao i kroz djelovanje u izdavačkoj djelatnosti kako na elektronskim medijima tako i na tiskovnim publikacijama. Ponosni smo i što smo izradili prvi Hrvatski turističko-promidžbeni CD ROM "Dobrodošli u Hrvatsku" 1996/1997. godine, a koji nam je ujedno dao priliku da opet budemo prvi u postavljanju 15 informacijskih kioska na području Hrvatske (touch screen). Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište. Naša prva i osnovna zadaća na temelju našeg znanja i iskustva je poduprijeti uspjeh Vašeg poslovanja.

Tijekom niza godina smo se dokazali kao relevantni partneri u ostvarivanju bilo kojih projekata izdavaštva u svim oblicima elektronskih medija, ali i na tiskovnim publikacijama. Temeljni cilj VA-COPY multimedie je ispuniti očekivanja poslovnih partnera i kupaca, te uspostaviti s njima dugoročnu suradnju, međusobnu komunikaciju i dobre poslovne odnose. Temeljna karakteristika našeg angažmana je nastojanje ka postizanju optimalnog rezultata za klijenta: minimalna cijena - maksimalan učinak.


Direktor Branka Poljak, VA-COPY multimedia