VA-COPY

UtemelVa-copy multimediajeni smo 1994. godine od strane profesionalaca iz područja informatike, kartografije, dizajna i marketinga, a s ciljem objedinjavanja navedenih  područja u pravcu razvoja primjene novih komunikacijskih tehnologija u  Hrvatskoj.

Tijekom godina usvajali smo nove tehnologije i znanja,  probijajući se tako među najbolje u Hrvatskoj. S klijentima dijelimo brigu o kvaliteti usluge i proizvoda, poštivanju rokova kao i zadovoljstvo zbog dobro obavljenog radnog zadatka, rezultiralo je da smo punih 10 godina webmasteri Code Diplomatique Consulaire međunarodne organizacije sa sjedištem u Švicarskoj - Zürichu. Članovi smo Hrvatskog kartografskog društva.

Od 1996. godine osnovna djelatnost je uz izdavaštvo, kartografija i  turistička promocija. Izrađujemo planove, mape i karte Hrvatske, turističke karte i izletničke karte, 3D karte i biciklističke karte. Raspolažemo arhivom od preko 150 karata hrvatskih gradova i naselja (više na na www.cromaps.com),  od tisuću turističkih fotografija i bazom podataka o svim prirodnim, povijesnim i kulturnim znamenitostima Republike Hrvatske.

Trenutna dinamika je šest do deset izdanja karata godišnje, uz ažuriranje i reprint dosadašnjih izdanja karata.

Informirajte se o našim mogućnostima putem naših web stranica, za koje na jčešće imamo najmanje vremena - ali ih nastojimo održati aktualnim. Najvažnija stvar za nas u projektima je Vaše zadovoljstvo našim uslugama. Vaši rokovi su nama podjednako važni koliko i Vama. Mi smo odlučni u svojoj na mjeri da udruživanjem iskustva i talenta proizvedemo rezultat kakav Vaša tvrtka i Vaši korisnici zaslužuju. Od našeg tima možete očekivati vrhunsku kvalitetu usluge.

Naše iskustvo obuhvaća širok spektar aktivnosti, počev od izrade internet stranica, preko CD ili DVD prezentacija, do kompletnih marketinških rješenja, online oglašavanje na našim portalima kao i na tiskovnim poslovnim kartama. Naša ulaganja su konstantna u poboljšanje kvalitete i primjenu novih tehnologija. Iako se ponosimo projektima koje smo u prošlosti izradili u cjelini, osobno zadovoljstvo proizveo je i svaki naš angažman u kome smo pozvani da pomognemo samo u određenim fazama izrade neke prezentacije.

Va-copy multimedia

Bez obzira na vrstu angažmana, ako ste mišljenja da Vam mi možemo pomoći kontaktirajte nas - mi ćemo odraditi sve ostalo.

Zašto baš VA-COPY multimedia?

Najvažnija stvar za nas u projektima je Vaše zadovoljstvo našim uslugama. Vaši rokovi su nama podjednako važni koliko i Vama. Mi smo odlučni u svojoj namjeri da udruživanjem iskustva i talenta proizvedemo rezultat kakav Vaša firma i Vaši korisnici zaslužuju. Naš koncept je izrada CD, DVD, internet prezentacija/dizajna maštovitog, upečatljivog i bogatog vizualnog i grafičkog sadržaja, pored prepoznatljivosti, stranice odlikuje laka navigacija, optimizacija za brzo učitavanje i prikazivanje. Po zahtjevu programiramo web aplikacije i instaliramo vlastita gotova rješenja, s aplikacijama koje imaju sučelje na hrvatskom jeziku.