Aplikacije

Želite iskoristiti mogućnosti Interneta? Razlikujte se od konkurencije, Internet prezentacija nije letak ili spot. Primjenom najnovijih multimedijalnih tehnologija naš tim svojim djelovanjem, privući će i okupirati pažnju Vaših korisnika i partnera. Kreiraćemo efektnu i lako razumljivu poruku. Da bude jasna i pregledna, da se izdvoji među mnoštvom prezentacija na Internetu, da se lako pamti.

Izrada web stranica       
Internet je najbolji, najbrži i najlakši način da predstavite svoje ideje, proizvode, svoju firmu, ... milionima ljudi u svijetu. Jer na ovaj način, čak i u sadašnjem okruženju, imate mogućnost da budete konkurentni, da povećate brzinu i uspješnost vaših poslovnih aktivnosti i da postignete bitnu prednost nad vašom konkurencijom i da brzo i efikasno reagirate na promjene u vašem okruženju. Prije izrade web stranica analiziramo specifične potrebe i zahtjeve svakog korisnika. Ako tražite vrhunsku uslugu, kreativnost, profesionalnost, kvalitetan dizajn, sigurne, brze i robusne Web servere, CMS rješenja koja će Vam omogućiti da sami ažurirate svoje stranice ili imate specifične potrebe koje zahtjevaju Web programiranje obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo učiniti sve da ga i opravdamo.

Prenjet ćemo Vašu poruku na pravi način
Ništa gore od lutanja po nepreglednim web sajtovima. Mi ćemo omogućiti posjetiocima Vašeg web sajta da se lako snalaze, da tražene informacije budu pregledne i na dohvat ruke. Primjenom suvremenih i brzih relacionih baza podataka, naši programeri omogućiće da se Vaš elektronski katalog brzo i lako pretražuje.

Za Vas ćemo kreirati kompletno CMS riješenje
Jednostavan i lako upotrebljiv programski sistem upravljanja sadržajem omogućit će Vam da svoju prezentaciju redovno održavate, ubacujući vijesti i mjenjajući podatke, a sve to bez znanja programiranja.

Pružićemo Vam kvalitetnu podršku i održavanje - Kada odlučite da svoj web sajt unaprijedite, proširite - bit ćemo Vam na usluzi.

Najjednostavniji oblik web prezentacije - Internet je napravljen da bi se sadržaj i informacije dijelile u svjetskoj mreži - za to je HTML savršen.  Sastoji se od unaprijed dogovorenog izgleda, strukture i količine web stranica na koje posjetioc nema nikakva utjecaja. Same stranice nisu posebno zahtjevne za izradu što značajno utječe na troškove. Pogodne su za prezentaciju sadržaja koji se rijetko mijenja. Web sajtovi razvijeni u html-u su dobar način objavljivanja sadržaja na internetu. Puno toga se može oblikovati upotrebom html-a i grafičkih elemenata da bi sajt načinili ujedno informativnim i grafički atraktivnim. Web stranice moraju biti brze, intuitivne za navigaciju i kompatibilane sa svim browserima.

Korisnicima nudimo kompletna rješenja, koja obuhvaćaju: savjetovanje oko optimalnog nastupa na Internetu, analiziranje potreba, prijedlog dizajna, izradu grafike, podloga i slika, flash animacija (interaktivne karte i sl.), izradu programa i aplikacija (baze podataka, interaktivne web stranice...), uvid u tijek kompletnog rada na našim testnim stranicama, promociju na Internetu (web pretraživači, CroMaps portal, Zdravstveni vodič), analizu prometa i pristupa stranicama
 
Želite li naručiti izradu vaših stranica ili redesign postojećih, dodati nešto novo od grafike, animacija, flash, bazu podataka ili druge stvari, stojimo Vam na raspolaganju. Nudimo pomoć pri registriranju popularnih .hr .com, .net, .org, .info, .biz, .ws i .cc domena po izuzetno povoljnim cijenama.